تحقیق پیشگویی ساختار پروتئین ها به کمک کنترل فازی

دسته بندي : مهندسی » مهندسی برق و الکترونیک
دانلود تحقیق با موضوع پیشگویی ساختار پروتئین ها به کمک کنترل فازی،
در قالب pdf و در 60 صفحه.


بخشی از متن تحقیق:
در اين تحقيق به بررسي كنترل فازي در تعيين ساختار پروتئين ها مي پردازيم. ابتدا ساختار چهار گانه پروتئين ها معرفي شده است ساختار اول، توالي اسيدهاي آمينه به عنوان اجزاي سازنده پروتئين در يك زنجيرة پلي پپتيدي معرض مي شود. ساختار دوم پروتئين ها را ساختار موضعي يا نظم در يك بعد نيز مي گويند. ساختار سوم پروتئين همان شكل كروي و به هم فشرده آن است و ساختار چهارم به بررسي جايگري و شكل زير واحدهاي ساختاري پروتئين مي پردازد.
در ادامه كنترل كننده هاي فازي به عنوان روشي براي توصيف پديده هاي نامشخص و همراه عدم قطعيت معرفي شده است. از آ نجا كه دنياي بيوانفورماتيك بسيار پيچيده تر از آن است كه بتوان آن را به طور دقيق توصيف و مدل كرد و عملكرد آن را بدست آورد. بنابراين با يك مدل تقريبي يا همان فازي كه قابل قبول و قابل تجزيه و تحليل باشد به پيشگويي ساختار پروتئين ناشناخته و جديد مي پردازيم و به دنبال اين هستيم كه بالاترين شباهت را بين پروتئين ناشناخته و يك پروتئين كه از قبل آن را مي شناختيم بدست آوريم.
بيوانفورماتيك، علم استخراج دانش از منابع داده اي بيولوژيكي به كمك آناليزهاي كامپيوتري است. از آن جا كه منابع اطلاعاتي موجود در بيوانفورماتيك همراه با عدم قطعيت همراه است، معمولاً اطلاعات آن خام و بعضاً نادقيق بوده است. از اين رو كنترل فازي روش مؤثر جهت مقابله با عدم قطعيت ها و رسيدن به اطلاعات كامل تر ودقيق تر در اختيار قرار مي دهد. در نتيجه به كمك روش فازي به مدل سازي اين عدم قطعيت ها پرداخته و يك پيشگويي دقيق تر ارائه خواهد شد.
رشد انفجاري اطلاعات بيولوژيكي نيازمند استفاده از تكنيك هاي محاسباتی به منظور نگهداري، سازماندهي و آناليز اين اطلاعات مي باشد. نياز به استخراج دانش از ميان انبوه اطلاعات خام شيوه هاي جديد كامپيوتري را طلب مي كند. در اين ميان پيش گويي ساختار پروتئين ها يكي از چالش هاي اساسي بيولوژيكي ملكولي مي باشد.
مسأله پيشگويي ساختار پروتئين ها در علوم داروسازي و براي طراحي داروهاي جديد حائز اهميت بوده است و از صرف گزافي كه براي تعيين ساختار پروتئين ها با روش هاي تجربي
هزينه مي گردد، جلوگيري مي كند. در داروسازي براي طراحي داروهاي مختلف هزاران ماكرو ملكول مختلف مورد آزمون قرار مي گيرد كه تعيين ساختار همة آن ها، كاري غير عملي و بسيار هزينه بر مي باشد. لذا پيشرفت در زمينة پيش گويي ساختار پروتئين ها راه را براي طراحي داروهاي جديد هموار مي سازد و هزينه هاي تحقيقاتي را صدها برابر كاهش مي دهد. با توجه به سرمايه گذاري اخير در صنايع داروسازي در كشور، اهميت اين مساله در جهت پيشبرد اين دانش و فن اوري غير قابل انكار مي نمايد. هدف اين تحقيق طراحي و پياده سازي الگوريتم جديد بر اساس منطق فازي جهت پيشگويي و به دست آوردن ميزان شباهت بين دو رشته پروتئيني است كه اين كار در پيشگويي رفتار يك پروتئين ناشناخته كه تعيين توالي شده است، ولي هنوز تعيين ساختار نشده است و هم چنين در به دست آوردن ساختارهاي دوم و سوم و چهارم و كمك به كاهش عدم قطعيت آن ها مي تواند بسيار موثر باشد. هم چنين پروتئين ناشناخته اي كه بالاترين ميزان شباهت را با يك پروتئين شناخته شده دارد، در بسياري از كاربردها خواص عملكردي مشابه پروتئيني شناخته دارد...
دسته بندی: مهندسی » مهندسی برق و الکترونیک

تعداد مشاهده: 12698 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 60

حجم فایل:747 کیلوبایت

 قیمت: 43,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل